Kesäakatemia

Kesäakatemia on Lauluakatemian järjestämä laulukurssi, joka sijoittuu heinä–elokuun taitteeseen. Kurssi on tarkoitettu kaikille äänenmuodostuksesta ja yksinlaulusta kiinnostuneille, myös kuoron ulkopuolisille.

Kesän 2020 kurssi pidetään 3.-7.8. Eiran musiikkikoulussa Helsingissä, os. Ratakatu 1b A2. Kurssilla on tarjolla yksinlaulutunteja sekä säestystunteja pianistin kanssa. Opettajina ovat Laura Heinonen (yksinlaulu), Annaliisa Pillak (yksinlaulu), Jussi Vänttinen (yksinlaulu) ja Timo Latonen (pianosäestys). Ilmoittautumisaika kurssille on 30.6.2020 asti

Yksinlaulu- ja säestystunnit:

Yksinlaulutunnilla pääset harjoittelemaan ohjelmistoasi osaavan laulunopettajan johdolla. Huomiota kiinnitetään erityisesti kappaleen tulkintaan ja laulutekniikkaan. Säestystunnilla voit harjoitella kappaleitasi konserttipianistin kanssa. Saat häneltä vinkkejä ja neuvoja esityskokonaisuuden rakentamiseen. Säestystunteja kannattaa erityisesti ottaa, jos suunnittelee osallistuvansa loppukonserttiin.

Yksinlaulutunteja ja säestystunteja voi valita haluamansa määrän ja ne pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toivomuksen mukaisesti.  Ilmoittautumislomakkeessa voi esittää aikataulutoiveita, jotka pyritään huomioimaan lukujärjestystä laadittaessa. Tunnit painottuvat valmiissa lukujärjestyksessä yleensä iltapäivään ja iltaan.

 

Loppukonsertti:

Kurssin loppukonsertti järjestetään lauantaina 8.8. Pianistina on Timo Latonen. Konsertti on yleisölle avoin ja ilmainen. Loppukonserttiin ilmoittaudutaan paikan päällä.

Hinnat:

  • kurssin osallistumismaksu: 30€
  • yksinlaulutunti (45 min): kuorolaisille 40€; muille 42€
  • säestystunti (30 min): kuorolaisille 26,50€; muille 28€

Kurssin loppukonsertti sisältyy osallistumismaksuun.

Ilmoittautuminen ja käytännön järjestelyt:

Kurssille ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 30.6.2020

Lukujärjestys, lasku ja tarkemmat käytännön tiedot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse heinäkuun alussa. Nuottimateriaalia ei tarvitse toimittaa opettajille etukäteen. Nuoteista kannattaa ottaa pianistille oma kopio ja tuoda se ensimmäiselle säestystunnille, varsinkin jos on osallistumassa loppukonserttiin.

Kurssin järjestämiseen saadaan tukea Suomen Laulun Kulttuurisäätiöltä.

 

2 kommenttia

  1. Irja Arpiainen · · Vastaus

    Voin olla ovivahtina, jos sellaista tarvitaan.

    Kiitos järjestelyistä!

  2. Hei, saanko teidän tilinumeron maksan heti 254€

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s