Kesäakatemia

Kesäakatemia on Lauluakatemian järjestämä laulukurssi, joka sijoittuu heinä–elokuun taitteeseen. Kurssi on tarkoitettu kaikille äänenmuodostuksesta ja yksinlaulusta kiinnostuneille, myös kuoron ulkopuolisille.

Kesän 2022 kurssi pidetään 1.-6.8. Lauttasaaren musiikkiopiston tiloissa Lauttasaaren kirkon kiinteistössä, Myllykallionrinne 1. Kurssilla on tarjolla yksinlaulutunteja sekä säestystunteja pianistin kanssa. Opettajina ovat Laura Heinonen (yksinlaulu), Annaliisa Otsa (yksinlaulu), Jussi Vänttinen (yksinlaulu) ja Juho Lepistö (pianosäestys). Säestystunnit painottuvat iltaan ja lauantaihin, lauantain säestystunnit pidetään Kauklahden kappelin tiloissa.

Yksinlaulu- ja säestystunnit:

Yksinlaulutunnilla pääset harjoittelemaan ohjelmistoasi osaavan laulunopettajan johdolla. Huomiota kiinnitetään erityisesti kappaleen tulkintaan ja laulutekniikkaan. Säestystunnilla voit harjoitella kappaleitasi konserttipianistin kanssa. Saat häneltä vinkkejä ja neuvoja esityskokonaisuuden rakentamiseen. Säestystunteja kannattaa erityisesti ottaa, jos suunnittelee osallistuvansa loppukonserttiin.

Yksinlaulutunteja voi valita haluamansa määrän, säestystunteja voi valita korkeintaan 2, ja ne pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toivomuksen mukaisesti.  Ilmoittautumislomakkeessa voi esittää aikataulutoiveita, jotka pyritään huomioimaan lukujärjestystä laadittaessa. Tunnit painottuvat valmiissa lukujärjestyksessä yleensä iltapäivään ja iltaan.

Loppukonsertti:

Kurssin loppukonsertti järjestetään lauantaina 6.8. Kauklahden kappelissa. Pianistina on Juho Lepistö . Konsertti on yleisölle avoin ja ilmainen. Loppukonserttiin ilmoittaudutaan kurssin aikana.

Kurssin hinta:

  • osallistumismaksu: 30€
  • yksinlaulutunti (45 min): suomenlaululaisille 40€; muille 42€
  • säestystunti (30 min): suomenlaululaisille 26,50€; muille 28€

Kokonaishinta muodostuu osallistumismaksusta sekä laulu- ja säestystuntien yhteenlasketusta määrästä. Kurssimaksut laskutetaan etukäteen.

Kurssin loppukonsertti sisältyy osallistumismaksuun.

Ilmoittautuminen ja käytännön järjestelyt:

Ilmoittautumisaika on nyt päättynyt. Mahdollisia vapaita/vapautuvia paikkoja voi tiedustella Kaisa Saarelalta sähköpostilla kaisa.saarela (at) kiinko.fi tai puhelimitse 0400 127247.

Lukujärjestys, lasku ja tarkemmat käytännön tiedot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse heinäkuun alussa. Nuottimateriaalia ei tarvitse toimittaa opettajille etukäteen. Nuoteista kannattaa ottaa pianistille oma kopio ja tuoda se ensimmäiselle säestystunnille, varsinkin jos on osallistumassa loppukonserttiin.

Peruutusehdot:

  • Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta (paitsi osallistumismaksun osalta) 2 viikkoa ennen kurssin alkua ja lääkärintodistuksella viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen maksut palautetaan sen mukaan, pystyykö itse järjestämään tai saadaanko tunneille sijaisia.
  • Osallistumismaksua ei palauteta peruutustapauksissa.
  • Perumatta jätetystä tunnista veloitetaan täysi maksu
  • Akatemian opettajilla tai yhdyshenkilöillä ei ole velvollisuutta järjestää sijaisoppilaita peruutetuille tunneille
Kurssin peruminen on tehtävä kirjallisesti (esim. sähköposti kurssin yhteyshenkilölle).

Kurssin järjestämiseen saadaan tukea Suomen Laulun Kulttuurisäätiöltä.

Advertisement

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s