Kesäakatemia

Kesäakatemia on Lauluakatemian järjestämä laulukurssi, joka sijoittuu heinä–elokuun taitteeseen. Kurssi on tarkoitettu kaikille äänenmuodostuksesta ja yksinlaulusta kiinnostuneille, myös kuoron ulkopuolisille.

Kesän 2021 kurssi pidetään 2.-6.8. Eiran musiikkikoulussa Helsingissä, os. Ratakatu 1b A2. Kurssilla on tarjolla yksinlaulutunteja sekä säestystunteja pianistin kanssa. Opettajina ovat Laura Heinonen (yksinlaulu), Annaliisa Pillak (yksinlaulu), Jussi Vänttinen (yksinlaulu) ja Juho Lepistö (pianosäestys). Ilmoittautumisaika kurssille on 30.6.2021 asti

Yksinlaulu- ja säestystunnit:

Yksinlaulutunnilla pääset harjoittelemaan ohjelmistoasi osaavan laulunopettajan johdolla. Huomiota kiinnitetään erityisesti kappaleen tulkintaan ja laulutekniikkaan. Säestystunnilla voit harjoitella kappaleitasi konserttipianistin kanssa. Saat häneltä vinkkejä ja neuvoja esityskokonaisuuden rakentamiseen. Säestystunteja kannattaa erityisesti ottaa, jos suunnittelee osallistuvansa loppukonserttiin.

Yksinlaulutunteja ja säestystunteja voi valita haluamansa määrän ja ne pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toivomuksen mukaisesti.  Ilmoittautumislomakkeessa voi esittää aikataulutoiveita, jotka pyritään huomioimaan lukujärjestystä laadittaessa. Tunnit painottuvat valmiissa lukujärjestyksessä yleensä iltapäivään ja iltaan.

Loppukonsertti:

Kurssin loppukonsertti järjestetään joko perjantaina 6.8. tai lauantaina 7.8. Pianistina on Juho Lepistö . Konsertti on yleisölle avoin ja ilmainen. Loppukonserttiin ilmoittaudutaan paikan päällä.

Kurssin hinta:

 • osallistumismaksu: 30€
 • yksinlaulutunti (45 min): kuorolaisille 40€; muille 42€
 • säestystunti (30 min): kuorolaisille 26,50€; muille 28€

Kokonaishinta muodostuu osallistumismaksusta sekä laulu- ja säsetystuntien yhteenlasketusta määrästä. Kurssimaksut laskutetaan etukäteen.

Kurssin loppukonsertti sisältyy osallistumismaksuun.

Ilmoittautuminen ja käytännön järjestelyt:

Kurssille ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 30.6.2021

Lukujärjestys, lasku ja tarkemmat käytännön tiedot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse heinäkuun alussa. Nuottimateriaalia ei tarvitse toimittaa opettajille etukäteen. Nuoteista kannattaa ottaa pianistille oma kopio ja tuoda se ensimmäiselle säestystunnille, varsinkin jos on osallistumassa loppukonserttiin.

Peruutusehdot:

 • Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta (paitsi osallistumismaksun osalta) 2 viikkoa ennen kurssin alkua ja lääkärintodistuksella viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen maksut palautetaan sen mukaan, pystyykö itse järjestämään tai saadaanko tunneille sijaisia.
 • Osallistumismaksua ei palauteta peruutustapauksissa.
 • Perumatta jätetystä tunnista veloitetaan täysi maksu
 • Akatemian opettajilla tai yhdyshenkilöillä ei ole velvollisuutta järjestää sijaisoppilaita peruutetuille tunneille
Kurssin peruminen on tehtävä kirjallisesti (esim. sähköposti kurssin yhteyshenkilölle).

Kurssin järjestämiseen saadaan tukea Suomen Laulun Kulttuurisäätiöltä.

2 kommenttia

 1. Irja Arpiainen · · Vastaus

  Voin olla ovivahtina, jos sellaista tarvitaan.

  Kiitos järjestelyistä!

 2. Hei, saanko teidän tilinumeron maksan heti 254€

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s