Sing-along

Taiteiden yönä elokuussa 2016 Suomen Laulu toimi yhdessä Dominante-kuoron kanssa esilaulajina, kun Paavalinkirkossa kuorokavalkadin päätteeksi laulettiin yhdessä yleisön kanssa rakastetuimpia sekakuorolauluja. Kuoro oli aloittanut sing-along perinteen helmikuussa järjestämällä ensimmäisen Matteus-passion singalongin Munkkivuoren kirkossa.
Nyt kutsumme jälleen kaikki, jotka aina ovat halunneet laulaa tämän upean kirkkomusiikin merkkiteoksen, laulamaan yhdessä Suomen Laulun kanssa Munkkivuoren kirkkoon lauantaina 10.2. klo 15 alkaen.
Tilaisuudessa lauletaan teoksen kaikki kuoro-osat korrepetiittorin säestyksellä, lisäksi mukana on muutama soolo-osuus kuorolaisten esittäminä. Lauluhalukkaita pyydetään ottamaan mukaan oma nuotti, jos sellaisen omistaa. Paikan päällä on myös nuotteja lainattavana, ja niitä voi varata itselleen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tiedottaja (at) suomenlaulu.fi viimeistään ke 7.2.
Tarvittaessa lauletaan vierustoverin kanssa jos lainanuotteja ei riitä kaikille. Laulajat voivat valita joko joko ykkös- tai kakkoskuoron, tai heidät sijoitetaan paikan päällä jompaan kumpaan kuoroon.
Suomen Laulu on vuonna 1900 perustettu helsinkiläinen kuoro, joka esittää joka kiirastorstai tämän Bachin suurteoksen Johanneksenkirkossa. Matteus-passion harjoitusperiodi alkaa jo kolmatta kertaa tämän sing-alongin myötä. Tänä vuonna 29.3. klo 19 kuultava esitys on jo 107. perättäinen esitys, orkesterina on 18. kertaa Suomalainen barokkiorkesteri, ja johtajana Juhani Lamminmäki. Lisätietoja www.suomenlaulu.fi.
Mainokset