Lipputilaukset

Tämän sivun lomakkeella voitte ostaa etukäteen lippuja Suomen Laulun konsertteihin. Vahvistamme erillisellä sähköpostilla 2 vrk:n kuluessa tilauksenne, ja annamme maksuohjeet. Tilatut liput maksetaan etukäteen kuoron tilille. Saatte lippunne maksukuittia vastaan nimellänne konserttipaikan ovelta, voitte myös noutaa liput keskiviikkoisin Suomen Laulun harjoituksista Laulu-Miesten salista, Hietaniemenkatu 1, 00100 Helsinki. Kertokaa lipunnoutoaikeistanne osoitteeseen puoti@suomenlaulu.fi. Ennakkomyynti netin kautta päättyy 3 vrk ennen konserttia.

J.S. BACH: MATTEUS-PASSIO

Hintaluokka 1:
Permannon keskilaiva, rivit 1-10, 62€

Hintaluokka 2:
Permannon keskilaiva, rivit 11-20, 52 €
Urkuparvi, rivit 1 ja 2, 52€

Hintaluokka 3:
Permannon keskilaiva, rivit 21-22, 45€
Sivuparvien rivi 1 (erikseen merkityt paikat), 45€
Urkuparvi, rivi 3, 45€

Huom! Hintaluokan 1-3 liput ovat samanhintaisia kaikille,
myös eläkeläisille, opiskelijoille, varusmiehille ja lapsille.

Hintaluokka 4:
Permannon sivulaivat ja sivuparvi (ei urkuparvi ja sivuparvien rivin 1 erikseen merkityt paikat)
27 € (perushinta)/22 € (eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, lapset)

Lapsilipun saa alle 12-vuotias, muut alaikäiset opiskelijoita. Sivulaivaliput oikeuttavat istumapaikkaan missä tahansa kirkkosalin molemmilla laidoilla sivuparvien alla. Lisäksi paikkansa voi valita sivuparvien taaemmilta riveiltä, myöskin sekä oikealta että vasemmalta laidalta. Voi halutessaan mennä myös kuoron taakse kuoriparvelle. Kaikkialla kirkossa kuuluvuus on hyvä, mutta paksujen pylväiden takia jotkut sivulaiva- ja sivuparvien paikat ovat näköesteisiä.

Yleisö pääsee kirkkoon klo 18, ulko-ovet avataan samanaikaisesti kirkkosalin ovien kanssa. Kun lipunmyynti loppuu Lippupisteessä (esityspäivänä klo 17), myymme vielä ovelta lippuja. Lipunmyynti aukeaa klo 18, tuntia ennen esityksen alkua.